نوشته های سحر

۲ مطلب در مهر ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

چرا باید از نرده چوبی استفاده کنیم؟

 

نرده چوبی به دلیل چوبی که روی آن استفاده می شود، حس گرم و صمیمی به خانه می دهد. این حصار در محاصره طبیعت، حس خوبی به طراحی داخلی خانه می بخشد. و  روی آن قدم بگذاریم در کف راه پله چوبی احساس راحتی خواهید کرد. این نرده های عملکرد محافظتی نیز دارند و از سقوط آنها از پله ها جلوگیری می کنند. نرده چوبی قوی تر از نرده آهنی است (به شرط نصب صحیح) و همچنین زیباتر.

این مشکل باعث شده بسیاری از افراد  نرده چوبی را خریداری کنند. این بیلبوردها که همیشه شیک و جذاب هستند، هرگز از مد نمی افتند. در ادامه به تشریح اجزای نرده چوبی و کیفیت مواد ساخته شده در این محصول می پردازیم. نرده (نرده چوبی) یا دسته نرده چوبی

دسته نرده نمای بالایی پله‌ها است که در بالای پاها قرار گرفته و به بالا و پایین رفتن  کمک می‌کند. هندریل در گذشته به آن استاپ می گفتند. نرده  به گونه ای متفاوت طراحی شده است که دست  به راحتی آن را بگیرد یا به آن 
 می گویند. شایان ذکر است که دسته نرده ها پروفیل ابزاری است که محل انگشتان  روی آن حک شده است و در برخی از آنها یک بخشی از کناره ها نیز منبت کاری شده است که به زیبایی یک پلکان چوبی است.

 

اجزای نرده چوبی:

 

پایه، ایستگاه، پانل، دسته نرده و غیره هستند، اصطلاحاتی که هر کدام  به قسمتی از نرده اشاره دارد. لازم است قبل از خرید نرده چوبی با این تغییرات آشنا شوید.

 

پایه نرده چوبی:

پایه حصار به ستون های هم اندازه  که در کنار هم قرار گرفته اند و از نظر اندازه کوچکتر از ایستگاه هستند نامیده می شود. پایه نرده ها توسط دسته نرده به هم متصل می شود. و ... در طرح های مختلف تراشیده و حک شده تولید و عرضه می شوند.

 

نعلبکی (تخت)

نعلبکی چوبی مربعی شکل است که روی  زمین نصب می شود و پایه نرده روی آن قرار می گیرد. زیر لیوانی ها در دو سایز و دو مدل موجود هستند. لطفا در هنگام خرید به این نکته توجه کنید. همچنین سنج در دو مدل مجردها و مجردها در دسترس هستند. زیر لیوانی های ساده بیشتر برای نرده ها  استفاده  می شود.

 

ایستگاه نرده:

ایستگاه ها یا آغازگرها مشابه پایه نرده ها هستند با این تفاوت که ابعاد بزرگتری دارند. ایستگاه ها معمولا در ابتدای حصار قرار دارند. و در جایی نصب می شوند که نرده ها و پایه ها شکسته شده است.

پست ها علاوه بر زیبا بودن، نرده ها را محکم تر می کنند.

 

دسته نرده: دو نوع نرده  وجود دارد. نرده های مسطح و گرد. نرده های مسطح را می توان آماده برای استفاده تحویل داد.

اما اگر حصار شما  منحنی است، باید توجه داشته باشید که دسته نرده توسط نصاب و در محل نصب شده است. دسته حصار توخالی: دسته حصار توخالی همان نرده های مسطح با شیار دو بعدی در داخل می باشد. او در 4 سانتی متر خالی است. از این نرده ها در جاهایی که نرده های فلزی 
  استفاده  می شود اگر ابعاد مورد نظر شما با این ابعاد متفاوت است می توانید  نرده با ابعاد سفارش دهید.>

برای آنچه که به دنبال آن هستید با کارشناسان ما تماس بگیرید. لازم به ذکر است که  نرده های گرد توخالی مانند نرده های گرد توسط نصاب در محل  ساخته می شوند.

 

 

  • سحر نظامی
  • ۰
  • ۰

رستوران ایرانی پیاله در 1330 در مجیدیه تهران تأسیس شد و  از آن زمان به رستورانی تبدیل شده است که برای بسیاری از والدین و پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌های ما به یادگار مانده است. حال و هوای نوستالژیک و خنک و همچنین غذاهای خوشمزه ای دارد. غذای اصیل ایرانی مثل دیزی، قیمه اصل قزوین، انواع کباب، گوشت و سایر خوراکی ها دارند که می توانید در کیسه ای بخرید، دوز فوق العاده ای دارد، واقعا با یک فنجان چای کهنه طعم دیگری می دهد. ظروف، و تمام طعم آن 
 هورت است.

در رستوران پیاله  سپس به سراغ دیزی می رویم، یکی از غذاهای معروف پیاله که بسیار محبوب است. بره و دنبه تازه با نخود و مخلفات برای چند ساعت پخته می شوند تا نرم شوند. ابتدا دم ​​را آسیاب کرده و مخلوط می کنیم. با آبگوشت درست کردیم و با پیاز سرو کردیم که  خوشمزه بود. 
. با من دوغ سنتی  با کاسه قدیمی خوردیم  که خیلی راضی کننده بود. دیزی کاسه را حتما امتحان کنید، این یکی از غذاهای اصلی این رستوران است.

زرشک پلو با مرغ رستوران پیاله

رستوران ایرانی پیاله در دهه 1330 در مجیدیه، شمال تهران تأسیس شد و در همان زمان تبدیل  به رستورانی شد که بسیاری از والدین و پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌های ما به یاد دارند. فضایی نوستالژیک و خنک و همچنین غذاهای لذیذ و اصیل دارد. ایرانیان مانند دیزی، قیمه اصل قزوین، 
 کباب های متنوع، گوشت و سایر اقلام جذابی دارند که می توانید بخرید.

وارد رستوران پیاله که میشین یه سماور دغالی بزرگ‌ و قدیمی رو میشه دید که چای ذغالی لب سوز و لب دوز معرکه ای داره با استکان نعلبکی های قدیمی چایی واقعا یه طعم دیگه میده و همه ی مزه ش به هورت کشیدنشه.
بعد رفتیم سراغ دیزی یکی‌ از غذاهای معروف پیاله که کلی طرفدار داره. گوشت تازه گوسفندی و دنبه رو با حبوبات و مخلفات میذارن چندین ساعت خوب بپزه تا حسابی جا بیفته. دنبه رو اول له می‌کنیم ‌و با آبگوشت مخلوط میشه نون‌‌‌ تازم تیلیت کردیم و با پیاز زدیم که فوق العاده خوشمزه بود کنارشم دوغ سنتی رو با پیاله خوردیم به سبک قدیم که خیلی کیف داد.حتما دیزی پیاله رو امتحان کنید جزو بایدهای تیست این رستورانه.

 

 

  • سحر نظامی